Muziek - n van mijn passies

Al heel jong begon ik mij te interesseren in muziek. Al toen ik twee was wilde ik met alle geweld op schoot bij moeders als ze op ons harmonium ging spelen.
Natuurlijk kwam er nog geen muziek uit het ding als ik toetsen in begon te drukken. Maar langzaam aan begon bij mij het besef dat muziek iets kon betekenen, dat het alles te maken had met gevoel.

Later kregen we een RIHA-orgel, een elektronisch orgel. Gelukkig maar want ik kon nooit bij de pedalen van het harmonium en moest daar dus steeds iemand voor charteren - wat niet altijd lukte. Mijn zus kreeg orgelles van een - in die tijd - beroemde organist: Bernard Drukker. Ik begon haar lesmateriaal ook te bestuderen en leerde zo veel meer over de technische kant van muziek.

Op 12-jarige leeftijd stond ik bij een neef met een gitaar op bed een beetje te playbacken. De vraag schoot me toen spontaan te binnen waarom ik eigenlijk niet echt gitaar zou leren spelen. Mijn oom stond met plezier zijn gitaar aan mij af en een nieuwe periode van leren begon: gitaar spelen.

Tot heden van alles gedaan met muziek. Van allerlei bandjes waaronder de scheepsband bij de marine tot zo'n 13 jaar gespeeld bij de Tijdbrekers uit Dedemsvaart.
De laatste jaren ben ik zelf gaan componeren en opnemen. Opnemen is tegenwoordig zo eenvoudig in vergelijking met de periode vr de computer.

Klik op het knopje om naar mijn muziek te luisteren.
Misschien wil je nummers ontvangen als mp3 of op CD. Stuur me dan even een email en tegen een kleine vergoeding stuur ik je ze toe.

Een paar sfeerplaatjes...